9ος Κνώσειος οικογενειακός αγώνας (τρέξιμο-πεζοπορίας) πληροφορίες για την συμμετοχή σας στον αγώνα

Νέα

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/'Ωρα:
Ημερομηνία: - 27/09/2015
Όλη μέρα

Εκκίνηση
από την Πύλη Ιησού οδός Έβανς και Πλαστήρα γωνία


2015_09_27_Knoseios_DromosΠαραλαβή αριθμών για τον αγώνα: την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα από 21/9 έως 26/9 μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό και το αναμνηστικό δίπλωμα α) από την Πύλη Ιησού οδός Έβανς και Πλαστήρα γωνία (έκθεση Νίκου Καζαντζάκη του Δήμου Ηρακλείου) καθημερινά απο Δευτέρα έως και Παρασκευή από ώρες 09:00 έως 14:00 και β) από το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων interoand οδός 25ης Αυγούστου αρ.26.από ώρες 18:00 έως 21:00 και το Σάββατο 26-9 από 09:00 έως 20:00.

Κόστος συμμετοχής: 2 ευρώ (τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση στο ίδρυμα η καρδιά του παιδιού)

Δηλώσεις συμμετοχής: Μπορείτε να δηλώνετε μέσω του sait fecebook Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης cretamarathon.gr η στα τηλέφωνα 69720160002810344774 Καμπαξής Σπυρίδων & 6945251883 Πολλάκης Ευάγγελος (υπεύθυνοι διοργάνωσης).

Η μεταφορά αθλητών – πεζοπόρων από Ηράκλειο σε Κνωσό: Η μεταφορά θα γίνει με δωρεάν προσφορά με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηρακλείου από την Αστόρια υποδεικνύοντας τον αριθμό συμμετοχή σας στον αγώνα.

Τον πρώτο οικογενειακό δρόμο στην Κρήτη (τρέξιμο και περπάτημα) 5.000 μέτρων για όλες τις ηλικίες διοργανώνουν Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης & Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)
Ένας αγώνας δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα που δίνει την δυνατότητα σε όλες τις οικογένειες της πόλης μας αλλά και σε μεμονωμένους αθλητές να λάβουν μέρος.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος εκτός από τις οικογένειες με μαζική συμμετοχή σχολεία και φορείς απο το Ηράκλειο και την Κρήτη.
Αθλητές ανήλικοι μπορούν να λάβουν μέρος με την συνοδεία των γονέων τους η του γυμναστή από το σχολείο που ανήκει.

Διοργανωτές: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης & Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)

Βραβεύσεις- Έπαθλα: θα βραβευθούν ενδεικτικά οι τρείς πρώτοι άνδρες & γυναίκες της γενικής κατάταξης με κύπελλο και μετάλλιο, όλοι οι τερματίσαντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Η διαδρομή του αγώνα: Εκκίνηση έξω από τις αρχαιότητες της Κνωσού, Λεωφόρος Κνωσού- Αγ.Ιωάννης, Μπεντεβή , περνάμε πάνω από την γέφυρα, Λεωφόρος Δημοκρατίας τερματισμός πλατεία Ελευθερίας.
Σταθμός ανεφοδιασμού: με νερό στο μέσον περίπου της διαδρομής, στην περιοχή Άγιος Ιωάννης από τον Σύλλογο Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου και με την υπόκρουση τραγουδιών από την Σμύρνη. Καθώς επίσης και στον τερματισμό του αγώνα.
Χορηγοί του αγώνα: Ασκληπιός Κρήτης -ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε.-αστικά ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Σύλλογος Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου

Χρονικό περιθώριο του αγώνα: 1 ώρα και 30.

Μουσικά δρώμενα σε εκκίνηση και τερματισμό: Με την υπόκρουση Κρητικής μουσικής και έντεχνης θα συνοδεύσει τους αθλητές στην εκκίνηση και το τερματισμό του αγώνα.

Η ιατρική κάλυψη του αγώνα θα γίνει από τον Ασκληπιό Κρήτης, Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη

δείτε το βίντεο του αγώνα

Μοιραστείτε το...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Digg thisShare on LinkedInPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorShare on RedditShare on StumbleUponShare on VKPrint this pageEmail this to someone

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM