Πυργιώτιοι Αγώνες

Νέα

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/'Ωρα:
Ημερομηνία: - 31/05/2015
Όλη μέρα

Εκκίνηση
Τυμπάκι


2015_05_31_1iΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, σε συνεργασία με τους διοργανωτές του Run Matala και του “Αγώνα Δρόμου Βιάννου”, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διεξαγωγή των “Πρώτων Πυργιώτιων Αγώνων” την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 στο μαρτυρικό Τυμπάκι.

Οι αγώνες αυτοί έχουν ως σκοπό να ωθήσουν τον κόσμο, τόσο τους “ντόπιους” κατοίκους όσο και τους φίλους-τουρίστες, στον αθλητισμό, καθώς επίσης και μία κίνηση για να μάθουμε όλοι τα κάλλη του τόπου μας.
Να παρακινήσουμε τον κόσμο να συμμετάσχει σε τέτοιες διοργανώσεις! Να προσελκύσουμε κόσμο από όλα τα μέρη να έρθει να γνωρίσει τον τόπο μας! Να τρέξει κατά μήκος της παραλίας του Κόκκινου Πύργου, με τηνχρυσή αμμουδιά από την μια πλευρά και το βουνό του Ψηλορείτη από την άλλη. Να τρέξει στα γραφικά χωριά με τους φιλόξενους κατοίκους, την πανοραμική θέα προς το Λιβυκό πέλαγος και τους αμέτρητους ελαιώνες στο κάμπο της Μεσσαράς.

Η διαδρομή που θα γίνει έχει ως εξής:

Αγώνας 5 Χιλιομέτρων: Τυμπάκι – Κόκκινος Πύργος – Τυμπάκι.
Αγώνας 13,5 Χιλιομέτρων: Τυμπάκι – Λαγολιό – Κλήμα -Τυμπάκι.

Ακολουθούν σημαντικές οδηγίες για όλους τους ενδιαφερόμενους:

1. Διαδρομές: -Αγώνας 13.5 χιλιομέτρων σε μικτό “τεραιν” (άσφαλτο και χωματόδρομο) με 185 μέτρα υψομετρική διαφορά. Η διαδρομή απαιτεί ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και έχει όριο τερματισμού 2 ώρες και 30 λεπτά. -Διαδρομή 5 χιλιομέτρων: μια εύκολη διαδρομή για αθλητές μικρότερων αποστάσεων αλλά και για αρχάριους και για αυτούς που θα ήθελαν απλά να περπατήσουν. -Διαδρομή 1000 μέτρων για τους μικρούς μας φίλους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μαθητές δημοτικού.
2. Συμμετοχή θα μπορούν όλοι να δηλώσουν ηλεκτρονικά σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=4da11f41d772f08570abfed0d6a88a3c αλλά και σε προκαθορισμένα σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού.
3. Oι αγώνες των 13.5 και 5 χιλιομέτρων θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα παραλαμβάνουν το τσιπάκι και τον αριθμό τους την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία στην Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου.
4. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για τους αγώνες των 13.5 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η συμμετοχή για μαθητές δημοτικού είναι δωρεάν.
5. Πληροφορίες, Δελτία Τύπου και συνεχείς αναβαθμίσεις στην σελίδα μας στο Facebook και στα τηλέφωνα 6953004642 και 6976699033.

Σας περιμένουμε όλους να κάνουμε αυτήν την κίνηση θεσμό!

Με εκτίμηση
Πολιτιστικός Σύλλογος
Τυμπακίου

Μοιραστείτε το...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Digg thisShare on LinkedInPin on PinterestBuffer this pageFlattr the authorShare on RedditShare on StumbleUponShare on VKPrint this pageEmail this to someone

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM