Εγγραφή Running Card

Νέα

Μπορείς και εσύ να αποκτήσεις την Running Card του Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου και να επωφεληθείς από τα προνόμια και τις εκπτώσεις που σου προσφέρει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις,
Συμπληρώνοντας την αίτηση και καταθέτοντας το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό, θα ενημερωθείς μέσω e-mail για το πως θα παραλάβεις την Running Card αλλά και το Nike DryFit Running T-Shirt του Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου.

 ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 20€
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
EUROBANK
Αρ. Λογ.: 0026-0403-52-0100872467
IBAN: GR0902604030000520100872467
*Για κατάθεση σε διαφορετική τράπεζα το ποσό ανέρχεται σε 20€+3€=23€ έξοδα συναλλαγής και επιβαρύνει τον καταθέτη

card

Εγγραφή - Running Card

    *Δηλώνω ότι αποδέχομαι το καταστατικό του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου και επιθυμώ να εγγραφώ ως μέλος. Επίσης, είμαι υπεύθυνος/η να πραγματοποιώ τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θα μου διασφαλίζουν την υγιή συμμετοχή στις δραστηριότητές του. ** Η ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και χρησιμοποιεί τα παραπάνω στοιχεία για δική του χρήση μόνο και για καλύτερη εξυπηρέτηση του ενδιαφερομένου και επικοινωνία μαζί του. Ο Σύλλογος δεν παρέχει τα στοιχεία αυτά σε τρίτους. Δηλώνω ότι συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων αποκλειστικά για τις παραπάνω ανάγκες του Συλλόγου.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Plugin by:aAM